Geçtiğimiz gün meydana gelen terör saldırısı sonrasında Dünya İstanbul’u unutmadı! Dünya İstanbul’u Unutmadı: Türk Bayrağı Dalgalandırıldı!
İstanbul Atatürk havalimanında meydana gelen terör saldırısı, tüm dünyanın tepkisiyle karşılandı. Almanya, Hollanda , Avustralya gibi dünyanın bir çok ülkesinde İstanbul’da yaşanan terör eyleminde karşı dik duruş sergilendi.
Türk bayrağı bir çok ülke de dalgalandırıldı. Dünyanın farklı yerlerindeki ülkeler, simgelerine Türk bayrağını yansıtarak acımızı paylaştı. 27 Haziran günü saat 21:00 sularında meydana gelen terör saldırısı sonrasında son açıklanan rakamlara göre 42 kişi hayatını kaybetti. Çok sayıda yaralı hastahanelere kaldırıldı.
Dünya İstanbul’u Unutmadı: Türk Bayrağı Dalgalandırıldı!
Teknoloji devlerinin mesaj yayınlaması, jest yapması sonrasında dünyanın farklı yerlerinden taziye mesajları yayınlanmaya devam ediyor. Avrupa’da farklı ülkeler ve Avustralya, Türkiyede meydana gelen terör saldırısına karşılık şehirlerin simgesi haline gelen tarihi yerlere Türk bayrağını yansıttı.
Türk Bayrağının yansıtıldığı yerlerden birisi de Almanyanın başkenti Berlin’de Brandenburg kapısı. Ayrıca, Amsterdam da Royal Palace, Avustralyada ki Malbourne sanat merkezi ve Bosna’daki Monstar köprüsü de Türk bayrağı ile donatıldı. Teröre karşı tüm ülkelerin net bir tavırla dik duruşu, twitter üzerinden şu şekilde paylaşıldı;