Yeni platformu test etmeleri için Apple iOS 8.2’nin üçüncü betasını geliştiricilere sundu. Apple Watch özelliklerini de içeren bu betanın tam sürümü muhtemelen Apple Watch satışa sunmadan önce herkes için indirilmeye açılacak. Apple WatchKit desteği de içeren güncellemenin ikinci sürümü 10 Aralık tarihinde çıkarılmıştı.
Ayrıca dağıtım notlarına göre bu sürümde eskiden bulunan bazı bug ve hatalar düzeltiliyor, sistemde geliştirmeler yapılıyor. Bunlardan en dikkat çekeni ise Wi-Fi performansında sıkıntılar yaratan bir hataydı fakat şimdilik sorunun çözülüp çözülmediği tam olarak bilinmiyor. iOS 8.2 beta 3‘te Apple’ın son Xcode yazılımı olan Xcode 6.2 de bulunuyor.
iOS 8.2 beta 3’ü denemekle ilgilenen geliştiricilere haber verelim, istediğiniz gibi indirip test edebilirsiniz. Aynı zamanda yakaladığınız hataları ve performans sıkıntılarını Apple’a bildirme şansınız da bulunuyor.