Sosyal medyanın ve uygulamalaırn tehlikesini ortaya koyan bir haber daha. Tinder’da Tanıştığı Kadının Ölümünden Suçlandı! İşte detaylar.
Popüler arkadaşlık uygulaması Tinder ile bu zamana kadar bir çok haber okuduk ve duyduk. Tinder üzerinden bir kadınla tanışan adam, daha sonrasında kadının ölümüne sebep olduğu gerekçesiyle suçlandı.
Avustralya da yaşayan adamın başına gelen olay aslında bu tarz mecraların en denli tehlikeli olduğu bir kez daha kanıtladı. 26 yaşındaki adam 2014 yılında Tinder’da bir Gale Tostee ile tanışıyor. Tinder üzerinden mesajlaşan adamın yazışmaları olayı kanıtlar nitelikte yazışmalar oldu.
Tinder’da Tanıştığı Kadının Ölümünden Suçlandı!
Tostee’nin evindeki komşularının ifadelerine göre Tostee düşmeden önce yardım çığlıkları atmış. Ayrıca evden kaçmak istediğini de belirtmiş. Ancak yardım çığlıklarına yetişemeyen komşuları olay sonrasında polise haber vermiş.
Wright’ın genç kadına gönderdiği tehdit dolu mesajların daha sonrasında anlaşılması ile beraber Savcılık hareket geçti. Savcılık tarafından alınan bilgilere göre genç kadın tehditlere maruz kalmış ve daha sonrasında intihar etmiş, veya öldürülmüş.
Konu hakkında çalışmalar devam ederken kadın ile yazışan adam Tinder’da Tanıştığı Kadının Ölümünden Suçlandı! Savcılık konu ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Özellikle de komşuların verdiği ifadeler bu cinayette büyük bir önem arz ediyor.